Nem nudelsalat med skinke og soya

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 0.25 dlsoya
  • 3 spskbrun farin
  • 3 spskeddike
  • 0.5 dlvand
  • 275 gramløse majs
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 150 gramsukkerærter
  • 200 gramskinke i tern
  • 50 grampeanuts
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne nudelsalat er virkelig nem! Og så smager den også virkelig godt, så det er en win-win situation! Du skal blot koge nudlerne, røre en hurtig marinade sammen og vende rundt med ordnede grøntsager og skinke i tern. Nemt ik'? God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand i en si eller et dørslag.

2. Pisk soya, brun farin, eddike og vand sammen i en lille kasserolle. Varm op til kogepunktet og lad det simre i ca. fem minutter, til det er tyknet en smule. Smag til - smagen skal være halvt sur og halvt sød. Lad saucen køle af.

3. Hæld vandet fra majsene, skræl gulerødder og skær dem i strimler. Rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler. Skyl sukkerærterne eller blanchér dem i ca. 30 sekunder og overhæld dem med koldt vand, hvis det står på pakken.

4. Vend nudlerne sammen med skinke, grøntsager og marinaden og top med peanuts og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre