Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her serverer vi crispy torpedorejer serveret med en smagfuld nudelsalat med risnudler, ananas, agurk, pak choi og rød peberfrugt vendt i en soyamarinade med hvidløg, sesamolie og limesaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramrisnudler
- 3 spsksoya
- 2 spsksesamolie
- 1 fedhvidløg
- 1 stklime
- 320 gramtorpedorejer
- 0.5 stkagurk
- 2 stkpak choi
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkforårsløg
- 140 gramananasstykker i egen juice
- 100 grampeanuts
- chilimayonnaise
- bagepapir
Fremgangsmåde
1 Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2 Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.
3 Rør soya, sesamolie, presset hvidløg og limesaft sammen i en skål.
4 Fordel rejerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered rejerne efter anvisningen på pakken. Du kan også stege dem i olie i en dyb pande, hvis det skal være ekstra festligt.
5 Skyl agurk, pak choi, rød peberfrugt og forårsløg og skær det hele ud efter eget ønske.
6 Vend først nudlerne sammen med soyamarinaden og herefter sammen med grøntsagerne og drænede ananasstykker.
7 Server de sprøde torpedorejer med chilimayo og nudelsalaten toppet med peanuts. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter, frisk chili og sød chilisauce.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



