Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Her får du opskriften på den nemmeste nuddelsuppe med masser af grøntsager. Den er super nem at lave og smager fantastisk. Du kan udskifte grøntsagerne med andre, hvis du har lyst. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1.5 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 250 gramchampignon
- 300 gramgulerødder
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 stkgul peberfrugt
- 4 spsksoya
- 2 spskøsterssauce
- 1 stklime
- 100 gramfuldkornsnudler
- 1 stkgroft flute
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Kog vand og smuldrede bouillonterninger op i en gryde og lun flutet.3
Vask og rens imens champignonerne og skær dem i halve. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i strimler.4
Tilsæt champignonerne til suppen (de skal have lidt længere end de øvrige grøntsager) og lad den simre i et par minutter, til bouillonterningerne er helt opløste.5
Tilsæt soya og østerssauce og smag til med lidt limesaft. Tilsæt mere soya og østerssauce efter behag, hvis du synes. Du kan også tilsætte en ekstra bouillonterning, hvis du vil have en endnu kraftigere suppe.6
Tilsæt resten af grøntsagerne og nudlerne og varm suppen op igen. Lad den simre, til nudler og grøntsager lige knapt er møre. Men pas på ikke at give den for meget, så grøntsagerne bliver slatne og nudlerne klistrede. Tag suppen af lige før nudlerne er færdige. Så er de helt perfekte, når de kommer på bordet og i skåle.7
Server den dampende varme suppe med lidt groft brød til at dyppe med og lidt ekstra soya til dem, der har lyst.8
Velbekomme :o)Tip
Du kan også prøve at bruge bambusskud og vandkastanjer, der fås på dåse i de fleste supermarkeder. Det smager også rigtig godt og giver en lidt mere eksotisk smag.