Nem nudelsuppe med kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 350 gramkyllingefilet
  • 1 tskrød karrypasta
  • 5 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 150 gramgulerødder*
  • 1 stkporre
  • 150 grambønnespirer
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 1 spsksoya
  • 1 stklime
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en dejlig nudelsuppe med rød karry, kokosmælk, masser af grøntsager og kylling. Suppen kan laves i én stor gryde, så du spares for en masse opvask - noget vi er ret vilde med hos Mambeno.. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og skær begge dele i små tern. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karrypasta, løg, hvidløg og kylling.

2. Tilsæt vand, kokosmælk og bouillon.

3. Skræl gulerødderne, skær dem i den ønskede størrelse og tilsæt til suppen.

4. Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde strimler. Skyl bønnespirerne.

5. Tilsæt nudler, porre, bønnespirer og edamamebønner og lad suppen simre under låg i ca. 7 min. Rør gerne i gryden undervejs. Tilføj soya og smag til med limesaft.

6. Server suppen i dybe skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg. Ekstra smag: Top med friske koriander og chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre