Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pasta med kødsovs er et hit hos de fleste børn, og så er det en super måde at smugle grøntsager i dem! Her har vi lavet kødsovsen med hakket kyllingekød, revne gulerødder og squash. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 400 gramhakket kyllingekød
- 1 stksquash
- 200 gramgulerødder
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spsktørret timian
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 250 grampennepasta med fuldkorn
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Varm olivenolien i en dyb gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt kyllingekødet og brun det af.3
Imens kødet bruner: Skyl squashen og skræl gulerødderne. Riv squash og gulerødder på den grove side af et rivejern.4
Tilsæt squash, gulerødder, tomatpure, hakkede tomater, oregano, timian, vand og bouillon. Lad kødsovsen simre i ca. 25 min. eller mere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.5
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.6
Server pastaen med kyllingekødsovsen i skåle og revet parmesan på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.