Nem pasta med kyllingekødsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stksquash
  • 200 gramgulerødder*
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  pennepasta med fuldkorn
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pasta med kødsovs er et hit hos de fleste børn, og så er det en super måde at smugle grøntsager i dem! Her har vi lavet kødsovsen med hakket kyllingekød, revne gulerødder og squash. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Varm olivenolien i en dyb gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt kyllingekødet og brun det af.

3. Imens kødet bruner: Skyl squashen og skræl gulerødderne. Riv squash og gulerødder på den grove side af et rivejern.

4. Tilsæt squash, gulerødder, tomatpure, hakkede tomater, oregano, timian, vand og bouillon. Lad kødsovsen simre i ca. 25 min. eller mere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.

5. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

6. Server pastaen med kyllingekødsovsen i skåle og revet parmesan på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre