Nem pastaret med champignon og bacon i let flødesovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspastaskruer
  • 75 grambacon i skiver
  • 200 gramsvampemix
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder*
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er ikke uden grund, at der findes mange retter med pasta og bacon - for det smager VIRKELIG godt sammen! Her har vi lavet en simpel og velsmagende version med svampe og gnavergrønt som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og rens svampene grundigt.

2. Skær baconskiverne i mindre stykker og steg dem i et minut eller to på en tør pande sammen med svampene. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg, oregano og smuldret grøntsagsbouillon. Lad det simre i 5 minutter.

3. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

4. Skyl agurken, skræl gulerødderne og skær dem i stave. Du kan også bruge andre typer grøntsager som gnavergrønt. F.eks. radiser, bladselleri, kinaradise m.m.

5. Vend pastaen sammen med svampeblandingen og server i dybe tallerkener med revet parmesan.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære svampene i mindre stykker. De kan også røre i svampesaucen, mens den simrer.

Hvis du har en rest spegepølse tilovers, kan du sagtens bruge den i stedet for bacon.

 
Lækkert service til børn
Ikke på lager
Ikke på lager

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre