Nem pastaret med champignon og bacon i let flødesovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 75 grambacon i skiver
  • 200 gramsvampemix
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem pastaret med champignon og bacon i let flødesovs

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Det er ikke uden grund, at der findes mange retter med pasta og bacon - for det smager VIRKELIG godt sammen! Her har vi lavet en simpel og velsmagende version med svampe og gnavergrønt som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 75 grambacon i skiver
  • 200 gramsvampemix
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  •  salt
  •  peber
  •  citron

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og rens svampene grundigt.

2. Skær baconskiverne i mindre stykker og steg dem i et minut eller to på en tør pande sammen med svampene. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg, oregano og smuldret grøntsagsbouillon. Lad det simre i 5 minutter.

3. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

4. Skyl agurken, skræl gulerødderne og skær dem i stave. Du kan også bruge andre typer grøntsager som gnavergrønt. F.eks. radiser, bladselleri, kinaradise m.m.

5. Vend pastaen sammen med svampeblandingen og server i dybe tallerkener med revet parmesan.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære svampene i mindre stykker. De kan også røre i svampesaucen, mens den simrer.

Hvis du har en rest spegepølse tilovers, kan du sagtens bruge den i stedet for bacon.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre