Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Hvis du skærer squashen som spaghetti og blander med almindelig fuldkornsspaghetti, bliver det pludselig meget sjovere at spise grøntsager. Perfekt at bruge kyllingerester, hvis du har noget til overs fra dagen før. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 gramgræskarkerner
- 400 gramkyllingeinderfilet
- 150 gramfuldkornsspaghetti
- 1 fedhvidløg
- 75 gramsalatost i tern
- 150 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 stksquash
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist græskarkernerne på en tør pande og stil dem til side. Steg efterfølgende kyllingefileterne på panden i lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.2
Blend hvidløg, salatost og soltørrede tomater, dryppet af for olie, i en blender eller en minihakker, til det har konsistens som en pesto. Hvis den er for tyk og sej, kan du tilsætte lidt olivenolie eller lage fra salatosten. Smag til med salt og peber.3
Vask squashen og kør den gennem et "spaghettijern" til grøntsager, der kan købes billigt i de fleste isenkræmmerbutikker. Hvis ikke du har et "spaghettijern", kan du sagtens lave spaghettierne alligevel. Skær først squashen i meget tynde skiver på langs. Læg skiverne oven på hinanden og skær dem nu i tynde strimler, ligesom spaghetti.4
Riv kyllingeresterne i stykker og bland sammen med squash, spaghetti og pesto. Drys med ristede græskarkerner og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.5
Velbekomme!