Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En simpel og lækker tærte med torsk og revet squash. Tærten serveres med en lækker bønnesalat med grønne bønner, kidneybønner, soltørrede tomater og rødløg. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 225 gramtorskefilet
- 0.5 stksquash
- 3 stkæg
- 200 gramhytteost
- 200 gramgrønne bønner
- 1 dåsekidneybønner
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 stkrødløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 8 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.2
Skær torskefileterne i mindre stykker og riv skyllet squash på den grove side af et rivejern. Rør æg, hytteost, torsk, squash, salt og peber sammen i en skål.3
Hæld æggemassen over i tærtebunden og bag tærten i ovnen i ca. 20 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.4
Imens tærten bager: Skær enderne af de grønne bønner og skær dem i mundrette størrelser. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. og dræn dem herefter for vand.5
Skyl kidneybønnerne, skær de soltørrede tomater og rødløg i små tern. Vend de grønne bønner sammen med kidneybønner, soltørrede tomater, rødløg, olivenolie, salt og peber.6
Server den grove tærte med torsk og bønnesalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen og skylle kidneybønnerne.