Nem vegetarpasta med masser af grøntsager

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 200 gramgulerødder*
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 140 gramløse majs
  • 1 spskfrisk eller tørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  frisk fuldkornspasta
  • 100 gramfeta i tern
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en nem og lynhurtig vegetarret med masser af grøntsager, der serveres med pasta og toppes med feta. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløg og løg fint. Skyl squashen og skær dem i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og riv dem på den fine del af rivejernet.

2. Steg løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Tilsæt squash og revne gulerødder og steg derudaf i ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, majs, timian og bouillon og rør godt.

3. Lad hele molevitten simre, imens du koger den friske pasta efter anvisningen på pakken.

4. Smag til med salt og peber og vend grøntsagsblandingen med den afdryppede pasta og server med fata på toppen.

5. Mums - og velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash i mundrette bidder. De kan også være med til at smage grøntsagssovsen til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre