Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her får du opskriften på en nem og lynhurtig vegetarret med masser af grøntsager, der serveres med pasta og toppes med salatost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 fedhvidløg
- 1 stkløg
- 1 stksquash
- 200 gramgulerødder
- 2 dåsehakkede tomater
- 140 gramløse majs
- 1 spskfrisk eller tørret timian
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramfrisk fuldkornspasta
- 100 gramsalatost i tern
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hak hvidløg og løg fint. Skyl squashen og skær dem i mundrette bidder. Skræl gulerødderne og riv dem på den fine del af rivejernet.2
Steg løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Tilsæt squash og revne gulerødder og steg derudaf i ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, majs, timian og bouillon og rør godt.3
Lad hele molevitten simre, imens du koger den friske pasta efter anvisningen på pakken.4
Smag til med salt og peber og vend grøntsagsblandingen med den afdryppede pasta og server med fata på toppen.5
Mums - og velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash i mundrette bidder. De kan også være med til at smage grøntsagssovsen til.