Nemme ovnfrikadeller med varm rissalat og flutes - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Så bliver det vist ikke nemmere: Frikadeller og ris fra gårdsdagens aftensmad. Risene bliver stegt med grøntsager og karry og serveret med flutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Lun frikadeller og flutes i ovnen.

2. Steg grønsagerne i en dyb pande i lidt olivenolie - pas på det ikke sprutter, når de rammer den varme olie. Tilsæt risene og steg i 5-7 minutter. Smag til med lidt soya.

3. Server dellerne med stegte ris, karrygrønt og det lune flutes - og måske lidt mere soya. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære flutes ud i skiver. De kan også hjælpe med at dække bord. Tilføj mere smag: Du kan sagtens tilføje fx mere karry eller karrypaste i retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre