Nemme tartelettærter med kylling og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 100 grambacon i skiver
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 4 stkæg
  • 50 gramrevet ost
  • 8 stktarteletter
  • 50 gramsolsikkekerner*
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramradiser
  • 125 gramsukkerærter
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her kommer en virkelig nem og lækker opskrift med små tærter, hvor fyldet kommes i en tartelet. Vi serverer de sprøde tærter med en let salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Hak løget. Rens og skyl peberfrugten, skær i små tern. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Skær baconen i mindre stykker.

3. Steg løg og bacon på en pande, til løgene begynder at tage en smule farve - du behøver ikke fedtstof. Tilsæt peberfrugt, kylling og tørret basilikum.

4. Pisk æggene sammen i en skål og bland det med kødfyldet og krydr med salt og peber og rør det sammen med revet ost.

5. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldt, og stil dem på en bageplade. Har du æggemasse tilovers, kan du fylde resten i muffinforme.

6. Bag tarteletterne i ca. 20 minutter i ovnen, til massen er stivnet hele vejen igennem.

7. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skyl salat, radiser, sukkerærter og skær i mundrettet stykker. Bland det hele sammen i en skål med valgfri dressing.

8. Vebekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skylle og skære peberfrugt. De kan også skære radiser i mindre stykker,

 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre