Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Denne lækre nuddelsalat er lavet med and, der er stegt dagen før, men kan sagtens varieres med andet slags kød, f.eks. kylling og oksekød, ligesom du kan udelade nogle af grøntsagerne og erstatte dem med andre. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramrisnudler
- 50 gramsesamfrø
- stegt andebryst
- 2 stkblandede peberfrugter
- 2 stkforårsløg
- 1 stklime eller citron
- 2 spsksoya
- 1 spskbrun farin
Fremgangsmåde
1
Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem derefter med koldt vand, så de køler af.2
Rist sesamfrøene på en pande, til de er lysebrune og dufter dejligt. Skær andebrystet i strimler, de skyllede peberfrugter i grove tern og de rensede forårsløg i skrå skiver. Gem lidt af den grønne top til pynt.3
Rør en dressing af lidt lime- eller citronsaft, soya og brun farin. Har du købt økologisk citrusfrugt, kan du også rive skallen på den fine side af et rivejern og blande den i dressingen - bare husk at vaske den først.4
Bland nudlerne med and, grøntsager, sesamfrø og dressing i en skål. Drys med hakket top fra forårsløgene og server. Velbekomme!