Nudelsalat med and og sesam

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramrisnudler
  • 50 gramsesamfrø
  •  stegt andebryst
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 2 stkforårsløg
  • 1 stklime eller citron
  • 2 spsksoya
  • 1 spskbrun farin
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nudelsalat med and og sesam

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Denne lækre nuddelsalat er lavet med and, der er stegt dagen før, men kan sagtens varieres med andet slags kød, f.eks. kylling og oksekød, ligesom du kan udelade nogle af grøntsagerne og erstatte dem med andre. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramrisnudler
  • 50 gramsesamfrø
  •  stegt andebryst
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 2 stkforårsløg
  • 1 stklime eller citron
  • 2 spsksoya
  • 1 spskbrun farin

Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem derefter med koldt vand, så de køler af.

2. Rist sesamfrøene på en pande, til de er lysebrune og dufter dejligt. Skær andebrystet i strimler, de skyllede peberfrugter i grove tern og de rensede forårsløg i skrå skiver. Gem lidt af den grønne top til pynt.

3. Rør en dressing af lidt lime- eller citronsaft, soya og brun farin. Har du købt økologisk citrusfrugt, kan du også rive skallen på den fine side af et rivejern og blande den i dressingen - bare husk at vaske den først.

4. Bland nudlerne med and, grøntsager, sesamfrø og dressing i en skål. Drys med hakket top fra forårsløgene og server. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre