Nuddelsuppe med kylling og kokos

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramgulerødder
  • 250 gramchampignon
  • 1/2 stkbroccoli
  • 1 stkcitrongræs
  • 250 gramkyllingefilet
  • 2 spskøsterssauce
  • 2 spskfiskesauce
  • 1 spskrød karrypasta
  • 4 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nuddelsuppe med kylling og kokos

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

En lækker nuddelsuppe med masser af grøntsager. Når først grøntsager og kylling er vasket og snittet, tager det stort set ingen tid, før der er mad. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramgulerødder
  • 250 gramchampignon
  • 1/2 stkbroccoli
  • 1 stkcitrongræs
  • 250 gramkyllingefilet
  • 2 spskøsterssauce
  • 2 spskfiskesauce
  • 1 spskrød karrypasta
  • 4 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Læg nudlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand, så det dækker. Lad nudlerne stå, mens du laver resten af retten.

2. Vask grøntsagerne. Skær gulerødderne i mundrette bidder på skrå, champignonerne i halve og broccolien i små buketter. Skær toppen og den nederste del af citrongræsset og fjern det yderste blad. Mas det med bagsiden af en køkkenkniv og skær det i 4-5 stykker. De skal være så store, så du kan finde dem igen, når retten er færdig. For citrongræs skal kun give smag - ikke spises. Stil det hele til side.

3. Skær kyllingen i tynde strimler. Husk at vaske fingre og køkkenredeskaber. Lynsteg kyllingen i en wok eller dyb pande sammen med halvdelen af østerssaucen. Krydr med salt og peber, tag kyllingen af panden og stil til side.

4. Lynsteg nu grøntsagerne, undtagen citrongræs, sammen med fiskesauce og resten af østerssaucen. Steg grøntsagerne 2-5 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Tag dem af panden og stil til side.

5. Lynsteg nu halvdelen af karrypastaen (du kan altid tilsætte mere senere) og citrongræs på panden under omrøring i ca. 1 minut. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillonterning og bring i kog. Hæld imens vandet fra nudlerne og overhæld dem med koldt vand. Lad dem dryppe af i et dørslag. Når suppen koger, tilsætter du grøntsager, kylling og nudler og varmer suppen op. Smag evt. til med lidt mere karrypasta, østers- og fiskesauce og lidt limesaft.

6. Server i store skåle og pynt evt. med lidt sesamfrø og basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre