Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og smagfuld suppe med risnudler, kokosmælk, karry, gulerødder, peberfrugt, edamamebønner og bønnespirer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkblandede peberfrugter
- 250 gramgulerødder
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 10 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramrisnudler
- 150 gramedamamebønner
- 125 grambønnespirer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl peberfrugten og fjern kernehuset. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern og peberfrugten i tynde strimler.2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits karry, løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.3
Tilsæt risnudlerne og tilbered dem i suppen efter anvisningen på pakken. Tilsæt peberfrugt og edamamebønner og lad dem simre med de sidste par minutter. Smag til med salt og peber.4
Server nudelsuppen i skåle og top med bønnespirer. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg. De kan også skylle peberfrugten og fjerne kernehuset.
Ekstra smag: Top limesaft og friske krydderurter.