Nudler med pak choi og østerssauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramnudler
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 300 gramgulerødder
  • 300 grampak choi
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 45 gramcashewnødder
  •  sesamolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nudler med pak choi og østerssauce

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en vegetarisk nudelret med pak choi, gulerødder, champignoner, østerssauce og cashewnødder på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramnudler
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 300 gramgulerødder
  • 300 grampak choi
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 45 gramcashewnødder
  •  sesamolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og vend dem herefter med lidt sesamolie.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og skræl gulerødderne. Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær gulerødderne i tynde skiver og skær pak choien i tynde både.

3. Varm en wok eller en dyb pande op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt champignoner og pak choi og lad dem stege med i ca. 5 minutter under omrøring.

4. Rør østerssauce og vand sammen og vend det i wokretten. Lad det simre et par minutter, til grøntsagerne er gennemvarme - men stadig har bid.

5. Server den vegetariske nudelret med cashewnødder på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og hvidløgene.

Ekstra smag: Top med limesaft og soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre