Nuggets paneret i cornflakes - serveret med appelsinsovs med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 200 gramcornflakes
  • 1 stkæg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 2 dlappelsinjuice
  • 1 spsksoya
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • 1 spsksesamolie
  • 0.5 dlvand
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  majsstivelse
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nuggets paneret i cornflakes - serveret med appelsinsovs med ris

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Nuggets er og bliver en favorit hos Mambeno - og særligt denne udgave, der er vendt i knuste cornflakes, bagt i ovnen og helt uden fritureolie. De bliver serveret med en lækker appelsinsovs, ris og gnavergrønt. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 200 gramcornflakes
  • 1 stkæg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 2 dlappelsinjuice
  • 1 spsksoya
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • 1 spsksesamolie
  • 0.5 dlvand
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  majsstivelse
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Kom cornflakes i en pose og kør en kagerulle eller glasflaske hen over. Eller hæld dem i en skål og knus dem med fingrene. Bland cornflaksene med salt og peber og læg dem på en flad tallerken. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.

3. Skær inderfileterne ud i mundrette bidder og vend dem først i ægget og herefter i de knuste cornflakes.

4. Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 15-20 minutter.

5. Bland appelsinjuice, soya, honning, eddike, sesamolie, vand og revet ingefær sammen i en gryde. Kog det op og jævn det med lidt majsstivelse rørt ud i vand. Smag til med salt og peber.

6. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

7. Server de lækre nuggets med ris, gnavergrønt og den lækre appelsinsovs. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn knuse cornflaksene i posen eller i en skål - det er super sjovt! De kan også sagtens skære gnavergrønt.

Husk i øvrigt at gemme en nugget eller to til ungernes madpakker, hvis der ellers er nogle til overs!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre