Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre okseruller svøbt i bacon, som vi serverer med sprøde ovnkartofler, flødesauce og en frisk salat med peberfrugter, æbler, gulerødder og salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1200 gramkartofler
- 500 gramhakket oksekød
- 100 grambacon i skiver
- 2 dlpiskefløde eller madlavningsfløde
- 2 dlvand
- 1 terningoksebouillon
- 300 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- 3 stkæbler
- 125 gramkrøllet salatmix
- olivenolie
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen på 210 grader varmluft.2
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, peber og salt. Bag dem i ca. 20-25 minutter - til de er sprøde og gyldne.3
Form oksekødet til aflange bøffer. Svøb bøfferne i bacon med samlingen nedad, så de ikke går op. Steg dem på en tør pande, så de får lidt skorpe. Tilsæt herefter fløde, vand og smuldret boullion. Lad det simre til rullerne er gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber.4
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Skyl peberfrugten og æblerne, fjern kernehus og skær dem i tern. Skyl salaten og bland det med gulerødder, æbler, peberfrugter og valgfri dressing.5
Server okserullerne med ovnkartofler, sauce og salat. God fornøjelse!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at svøbe oksekødet. De kan også skære æbler og peberfrugter.