Omelet med bagt peberfrugt. Hertil ristet rugbrød med avocadocreme.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stksnackpeber
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 stkløg
  • 8 stkæg
  • 1 dlcremefine 15%
  • 2 stkavocado
  • 1 dlgræsk yoghurt
  • 1 stkcitron
  • 20 stkcherrytomater
  • 6 skiverugbrød
  • 100 gramfeta i tern
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en simpel omelet med lækre ovnbagte peberfrugter og feta. Vi serverer omeletten med ristet rugbrød og hjemmelavet avocadocreme. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Skyl snackpeberne, fjern kernehuset og skær dem i grov tern. Vend snackpeberne i olivenolie, timian, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.

3. Pil skrællen af løget og hak det fint. Steg løget på en pande (der kan tåle at komme i ovnen) med lidt olivenolie. Pisk æggene sammen med cremefine, salt og peber i en skål og hæld æggemassen på panden. Steg omeletten i ca. 5 min. og bag den herefter videre i ovnen til den har sat sig.

4. Imens omeletten og snackpeberne bages færdig: Flæk avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadoerne sammen med græsk yoghurt - brug evt. en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Skyl cherrytomaterne og kom dem i en skål. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

6. Vend de bagte snackpebere sammen med feta og server sammen med omeletten, ristet rugbrød, avocadocreme og cherrytomater. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække bord. Ekstra smag: Top med skyllet og klippet purløg.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre