Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en simpel omelet med lækre ovnbagte peberfrugter og salatost. Vi serverer omeletten med ristet rugbrød og hjemmelavet avocadocreme. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stksnackpeber
- 0.5 spsktørret timian
- 1 stkløg
- 8 stkæg
- 1 dlcremefine 15%
- 2 stkavocado
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 1 stkøkologisk citron
- 15 stkcherrytomater
- 6 skiverugbrød
- 100 gramkryddermarineret salatost
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader.2
Skyl snackpeberne, fjern kernehuset og skær dem i grov tern. Vend dem i olivenolie, timian, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.3
Pil skrællen af løget og hak det fint. Steg løget på en pande (der kan tåle at komme i ovnen) med lidt olivenolie. Pisk æggene sammen med cremefine, salt og peber i en skål og hæld æggemassen på panden. Steg omeletten i ca. 5 min. og bag den herefter videre i ovnen til den har sat sig.4
Imens omeletten og snackpeberne bages færdig: Flæk avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadoerne sammen med græsk yoghurt - brug evt. en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber.5
Skyl cherrytomaterne og kom dem i en skål. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.6
Vend de bagte snackpebere sammen med salatost og server sammen med omeletten, ristet rugbrød, avocadocreme og cherrytomater. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække bord.
Ekstra smag: Top med skyllet og klippet purløg.