One pot pasta med friskost, squash og spinat. Hertil bagt blomkål med BBQ-sauce.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkblomkål
  • 70 grambbq sauce
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 6 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne ærter
  • 150 gramfriskost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

One pot pasta med friskost, squash og spinat. Hertil bagt blomkål med BBQ-sauce.

I samarbejde med

1.0, Lidt populær

En nem one pot pasta med fuldkornspasta, grøntsager og friskost med urter. Serveret med bagt blomkål vendt med BBQ-sauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkblomkål
  • 70 grambbq sauce
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 6 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne ærter
  • 150 gramfriskost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skær blomkålen i små buketter og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør BBQ-sauce sammen med en god sjat olivenolie og pensl blomkålsbuketterne. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.

3. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.

4. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt pasta, squash, vand og bouillon og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 minutter, til pastaerne er færdige. Husk at røre rundt undervejs.

5. Tilsæt spinat, ærter og friskost og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.

6. Server one pot pastaen med den bagte barbecue blomkål som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle blomkålsbuketterne.

Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre