Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Vi elsker one pot pasta, og denne her er ingen undtagelse! Vi har lavet en version med kalkunbacon, løg, snackpeber, revet squash, ærter og mornaysauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksquash
- 1 stksnackpeber
- 1 stkløg
- 125 gramkalkunbacon
- 200 gramfrosne ærter
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 5 dlmornaysauce 4%
- 3 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl squash og snackpeber. Riv squashen på den grove side af et rivejern, skær snackpeberen i små tern og hak løget fint. Skær kalkunbaconen i tern.2
Kom alle ingredienserne op i en dyb gryde og bring hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.3
Læg låg på gryden, skru ned for varmen og lad det simre i 10-15 min. til pastaen er færdigtilberedt. Husk fortsat at røre i gryden undervejs.4
Server retten i dybe tallerkener og pynt evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squashen og rive den på et rivejern. Pas på fingrene!