Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
15 min
En herlig og nem one pot pasta hvor alle ingredienser, som navnet antyder, blot skal i én og samme gryde. Resultatet er en lækker og cremet pastaret med kylling, pikantpost, peberfrugt og frisk spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 fedhvidløg
- 150 grampikantost
- 2 dlvand
- 4 dlmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 75 gramspæde spinatblade
- 250 gramfuldkornspasta
- 0.5 pottefrisk basilikum
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Start med at brune kødet af i lidt olivenolie i en stor gryde.2
Skær peberfrugten i små tern og hak hvidløget fint.3
Hæld alle ingredienser - undtagen spinat - i gryden. Bland det hele godt sammen og tænd for varmen. Bring hele molevitten i kog og husk at røre forsigtigt og i bund undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.4
Læg låg på gryden, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i 10-15 minutter, til pastaen er færdig. Rør gerne rundt i ny og næ, så det ikke brænder på. Vend til sidst spinatblade i retten, varm igennem og smag til med salt og peber.5
Servér retten i dybe tallerkener og pynt med lidt basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.