One pot pasta med kylling, soltørrede tomater og edamamebønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramgulerødder*
  • 100 gramsoltørrede tomater i olie
  • 150 gramedamamebønner
  • 5 dlvand
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 200 grampikantost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker one pot pasta! De er super nemme at lave, da alt bare skal i én og samme gryde og hygge sig i et kvarters tid. Her har vi lavet en version med kylling, soltørrede tomater og edamamebønner vendt i pikantost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker.

3. Hæld alle ingredienser i en stor gryde - undtagen pikantosten. Bring hele molevitten i kog og husk at røre forsigtigt og i bund undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.

4. Læg låg på gryden, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i 10-15 minutter, til pastaen er færdig. Rør gerne rundt i ny og næ, så det ikke brænder på. Vend til sidst pikantost i retten, varm igennem og smag til med salt og peber.

5. Servér retten i dybe tallerkener og pynt med lidt basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og rive dem på et rivejern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre