Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
One pot pasta er en fantastisk opfindelse! Alle ingredienser skal i gryden på en gang, og så er der bare at vente, til pastaen er kogt mør. Og så er der lækker aftensmad - i denne version endda til to dage! God fornøjelse.
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stksquash
- 300 gramgulerødder
- 250 gramchampignon
- 4 stktomater
- 4 stkgrillpølser
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 100 grambacon i tern
- 0.5 spsktørret oregano
- 8 dlvand
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 400 gramfuldkornspasta
- ketchup
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak løg og hvidløg fint. Vask squashen og skær den i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Rens og skyl champignonerne og skær dem i halve. Skyl tomaterne og skær dem i grove tern. Skær til sidst pølserne i skiver.2
Kom alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smuldret buillonterning og de øvrige ingredienser. Bring hele molevitten i kog og hjælp pastaen lidt på vej, så den falder sammen i gryden.3
Lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente og grøntsagerne møre. Smag til med salt og peber.4grønt drys til børn under 3 år.
Servér i dybe tallerkener med ketchup til dem, der synes - og evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog5
Velbekomme!Tip
Vi har brugt 400 gram pasta til 8 dl vand, men brug den mængde, som du ved passer til din familie. Husk at gemme resten af pastaen i køleskabet til aftensmaden i morgen.