One pot pasta med pølse, bacon og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 300 gramgulerødder*
  • 250 gramchampignon
  • 4 stktomater
  • 4 stkgrillpølser
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 100 grambacon i tern
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 8 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  fuldkornspasta
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

One pot pasta er en fantastisk opfindelse! Alle ingredienser skal i gryden på en gang, og så er der bare at vente, til pastaen er kogt mør. Og så er der lækker aftensmad - i denne version endda til to dage! God fornøjelse.

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Vask squashen og skær den i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Rens og skyl champignonerne og skær dem i halve. Skyl tomaterne og skær dem i grove tern. Skær til sidst pølserne i skiver.

2. Kom alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smuldret buillonterning og de øvrige ingredienser. Bring hele molevitten i kog og hjælp pastaen lidt på vej, så den falder sammen i gryden.

3. Lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente og grøntsagerne møre. Smag til med salt og peber.

4. Servér i dybe tallerkener med ketchup til dem, der synes - og evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Tip

Vi har brugt 400 gram pasta til 8 dl vand, men brug den mængde, som du ved passer til din familie. Husk at gemme resten af pastaen i køleskabet til aftensmaden i morgen. Tag ungerne med i køkkenet uden at frygte for fingrene>

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre