One pot pasta med oksekød, majs og fennikel - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 900 gramfærdig fajitablanding
  • 800 gramhakket oksekød
  • 1 stkfennikel
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 40 gramtacomix
  • 500 gramfuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Yes, endnu en one pot pasta! En ægte Mambeno-favorit, der smager virkelig godt og er nem at lave. Denne version er med oksekød, majs, spice-mix og fennikel. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Start med at stege den frosne blanding og brun herefter kødet af i lidt olivenolie i en stor gryde.

2. Skær fennikel i små tern.

3. Hæld vand, smuldret bouillon, hakkede tomater, fennikel og tacomix i gryden. Bland det hele godt sammen.

4. Tilsæt til sidst pastaerne og bring hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt i bunden, så der ikke er noget, der sætter sig fast.

5. Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 10-15 minutter, til pastaen er færdig. Smag til med salt og peber.

6. Servér retten i dybe tallerkener.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skylle og skære fennikel i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre