One pot wok med grøntsager og nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grambrune champignon
  • 250 gramgulerødder
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 stklime
  • 3 spsksoya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

One pot wok med grøntsager og nudler

I samarbejde med

3.3, Meget populær

En nem asiatisk inspireret one pot pasta - blot med nudler. Wokken er lavet med kokosmælk og masser af grøntsager.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grambrune champignon
  • 250 gramgulerødder
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 stklime
  • 3 spsksoya
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Varm en gryde eller wok op med olivenolie og svits presset hvidløg og karrypasta. Tilsæt herefter vand og bouillon.

2. Rens champignonerne, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Kom champignon og gulerødder op i wokken sammen med kokosmælken.

3. Skær skyllet og renset porre og peberfrugt i strimler. Kom porre, peberfrugt og nudler op i gryden og lad det simre, til nudlerne er færdige.

4. Smag til med limesaft og soya inden servering. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Tilsæt ekstra karrypasta og drys friske koriander på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre