One pot wok med grøntsager og nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grambrune champignon
  • 250 gramgulerødder*
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 stklime
  • 3 spsksoya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem asiatisk inspireret one pot pasta - blot med nudler. Wokken er lavet med kokosmælk og masser af grøntsager.

Fremgangsmåde

1. Varm en gryde eller wok op med olivenolie og svits presset hvidløg og karrypasta. Tilsæt herefter vand og bouillon.

2. Rens champignonerne, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Kom champignon og gulerødder op i wokken sammen med kokosmælken.

3. Skær skyllet og renset porre og peberfrugt i strimler. Kom porre, peberfrugt og nudler op i gryden og lad det simre, til nudlerne er færdige.

4. Smag til med limesaft og soya inden servering. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Tilsæt ekstra karrypasta og drys friske koriander på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre