Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Det er SÅ godt, når man har brugt lang tid på en helstegt kylling og kan bruge resterne dagen efter - mums! Her har vi brugt resterne fra gårsdagens kylling i en orientalsk suppe med kokosmælk, nudler og grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra helstegt kylling
- 1 litervand
- 2 terninghønsebouillon
- 400 gramfrosne suppeurter
- 4 dlkokosmælk
- 250 gramfuldkornsnudler
- 1 spskrød karrypasta
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stklime
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil kødresterne af kyllingeskroget og gem dem til senere. Bring nu det afpillede skrog fra kyllingen i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.2
Tag skroget op og smid det ud. Si evt. suppen for urenheder, hvis du synes. Tilsæt frosne suppeurter, kokosmælk, nudler, rød karrypasta og kyllingestykkerne. Varm op og smag til med salt og peber.3
Skyl og skær peberfrugten i skiver. Server den dampende varme suppe med lime i skiver og peberfrugt. Så må der slubres!4
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.