Orientalsk suppe med kylling - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 400 gramfrosne suppeurter
  • 4 dlkokosmælk
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 spskrød karrypasta
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Orientalsk suppe med kylling - dag to

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Det er SÅ godt, når man har brugt lang tid på en helstegt kylling og kan bruge resterne dagen efter - mums! Her har vi brugt resterne fra gårsdagens kylling i en orientalsk suppe med kokosmælk, nudler og grøntsager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 400 gramfrosne suppeurter
  • 4 dlkokosmælk
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 spskrød karrypasta
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil kødresterne af kyllingeskroget og gem dem til senere. Bring nu det afpillede skrog fra kyllingen i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.

2. Tag skroget op og smid det ud. Si evt. suppen for urenheder, hvis du synes. Tilsæt frosne suppeurter, kokosmælk, nudler, rød karrypasta og kyllingestykkerne. Varm op og smag til med salt og peber.

3. Skyl og skær peberfrugten i skiver. Server den dampende varme suppe med lime i skiver og peberfrugt. Så må der slubres!

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre