Grillspyd med kartofler og gulerødder. Hertil tomatsalat og aioli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkagurk
  • 200 gramcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  eddike
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillspyd med kartofler og gulerødder. Hertil tomatsalat og aioli.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker ret med simple grillspyd med hakket svinekød og kartofler og gulerødder i både - det hele tilberedt i ovnen. Serveret med en lækker tomatsalat og en færdigkøbt aioli. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkagurk
  • 200 gramcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  eddike
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne og skræl gulerødderne. Skær kartofler og gulerødder i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

2. Rør hakket svinekød sammen med salt og peber og form små kødboller direkte på spyddene, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg dem i ovnen i ca. 15-20 min.

3. Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i små tern og vend dem sammen med en god sjat olivenolie, eddike, salt og peber.

4. Server grillespyd med ovnstegte kartofler og gulerødder, tomatsalat og aioli. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og agurken.

Ekstra smag: Tilføj basilikum til tomatsalaten og timian til kartoflerne og gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre