Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Nem, lækker og anderledes vegetarret: Sprøde kartoffelbåde, hjemmelavet hummus og en sprød grøn salat med kiwi, agurk og salatost. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 2 spsktørret timian
- 1 dåsekikærter
- 1 fedhvidløg
- 0.5 dlolivenolie
- 2 spsktahin
- 1 dlvand
- 0.5 spskspidskommen
- 1 stkcitron
- 75 gramsalatmix
- 0.5 stkagurk
- 3 stkkiwifrugter
- 100 gramsalatost i tern
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem i olivenolie, timian, salt og peber, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Skyl kikærterne og hæld dem op i en skål sammen med hvidløg, olivenolie, tahin, vand og spidskommen. Blend det hele sammen til en ensartet masse og smag til med citronsaft, salt og peber.4
Skyl salat og agurk. Skær agurken og kiwierne i den ønskede størrelse. Vend salat, agurk, kiwi, salatost, lidt olivenolie, salt og peber sammen i en skål.5
Server sprøde kartoffelbåde, hjemmelavet hummus og grøn salat med kiwi og salatost. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kartoffelbådene i timian, olivenolie, salt og peber og komme dem på en bageplade beklædt med bagepapir.