Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Pad thai er en klassisk ret i det thailandske køkken, der oftest består af lynstegte nudler med æg og derudover kan varieres i det uendelige. Denne version er lavet med kylling og svampe, og smager skønt!
Portioner
Ingredienser
- Nudler og kylling
- 125 gramrisnudler
- 2 cmfrisk ingefær
- 4 stkforårsløg
- 2 fedhvidløg
- 100 gramchampignon
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 3 stkæg
- Sauce
- 3 spskbrun farin
- 1 dlvand
- 1/2 dlketchup
- 3 spskfiskesauce
- 3 spsksoya
- 2 spskøsterssauce
- 2 spskpeanuts
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå og udbløde i ca. 10 min. Hæld nudlerne over i et dørslag og skyl med koldt vand. Bland med lidt olivenolie, så nudlerne ikke klistrer sammen2
Hak forårsløg, hvidløg og ingefær. Skær svampene i skiver.3
Skær kyllingen i mundrette bidder og steg dem i lidt olivenolie i en wok eller en dyb pande ved høj varme. Når de har taget farve og lige er gennemstegt, tages de af panden og sættes til side.4
Pisk æggene sammen og steg dem på panden i 1-2 min, så de bliver som røræg.5
Tilsæt forårsløg, ingefær, hvidløg og svampe til æggemassen. Steg et par minutter.6
Rør alle ingredienser til saucen sammen. Hæld det i panden sammen med kyllingen og steg et par minutter.7
Tilsæt nudler, bland det hele godt sammen og server med peanuts og lidt basilikum på toppen, hvis du har det på lager.8
Velbekomme :o)