Panang med kylling, grønt og ris - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 800 gramfrossen panangblanding
  • 900 gramkyllingefilet
  • 4 dlkokosmælk
  • 4 dlvand
  • 140 gramtomatpuré
  • 0.5 spskkarry
  • 1 terninghønsebouillon
  • 0.5 pottefriske koriander
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Panang er en super lækker thailandsk ret. Her bruger vi en færdigsnittet grøntsagsblanding med krydderier. Vi serverer retten med ris. Opskriften er til to dage så gem resterne til i morgen. God fornøjelse

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingestykkerne i gryden.

3. Tilsæt herefter kokosmælk, vand, tomatpuré, karry og bouillon og bring hele molevitten i kog.

4. Lad retten simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk at røre undervejs og sørg for, at gryden ikke steger tør. Smag retten til med salt og peber. Har du lidt peanutbutter på lager så rør det i - det smager også super godt.

5. Server den lækre panang med ris og friske koriander på toppen. Husk at gemme halvdelen af kyllingeblandingen til i morgen, hvor der blot skal koges ris. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet:  Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre