Pandestegt torskefilet med grov rodfrugtmos. Hertil persilleolie.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 850 gramkartofler
  • 400 gramsøde kartofler
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 pottepersille
  • 1.5 dlmælk
  • 225 gramtorskefilet
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn ret med pandestegt torskefilet og grov rodfrugtmos af kartofler, gulerødder og søde kartofler, serveret med en hurtig persilleolie. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl rodfrugterne og skær dem i små tern. Kog dem i vand med bouillon i ca. 20 min.

2. Skyl persillen og hak den fint. Vend sammen med olivenolie, salt og peber - brug evt. en minihakker.

3. Hæld vandet fra rodfrugterne. Mos dem sammen med mælk, salt og peber til en grov mos med et piskeris.

4. Skær torskefileterne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og steg torskefileterne. Krydr med salt og peber.

5. Server de pandestegte torskefileter med grov rodfrugtmos og top med persilleolie. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle persillen og mose rodfrugterne. Ekstra smag: Top med friskpresset citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre