Pandestegte kullerloins med risotto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramrisotto med svampe
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 300 gramkullerloins
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pandestegte kullerloins med risotto

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En lækker og lynhurtig fiskeret med pandestegte kullerloins serveret med en færdig cremet risotto med svampe, som vi har peppet op med frisk spinat og parmesan. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramrisotto med svampe
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 300 gramkullerloins
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tilbered risottoen efter anvisningen på posen. Skyl spinaten, vend den i risottoen og lad den blive gennemvarm.

2. Skær kullerloinsene i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg fisken i ca. to minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.

3. Server de pandestegte kullerloins med risotto og masser af friskrevet ost på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og vende den i risottoen.

Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.