Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
En lækker og lynhurtig fiskeret med pandestegte kullerloins serveret med en færdig cremet risotto med svampe, som vi har peppet op med frisk spinat og parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramrisotto med svampe
- 35 gramspæde spinatblade
- 300 gramkullerloins
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Tilbered risottoen efter anvisningen på posen. Skyl spinaten, vend den i risottoen og lad den blive gennemvarm.
2 Skær kullerloinsene i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg fisken i ca. to minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
3 Server de pandestegte kullerloins med risotto og masser af friskrevet ost på toppen. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og vende den i risottoen.
Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



