Panerede farsbrøds-nuggets med stegt rissalat og tomatsauce - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrester fra farsbrød
  • 50 gramrasp
  • 1 stkæg
  • 350 gramfrosne bønner
  • 150 gramedamamebønner
  •  kolde kogte ris
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 2 dlvand
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Du har måske ikke set denne udgave af et farsbrød før, men tro os, den er virkelig god! Vi har lavet sprøde nuggets af resterne fra gårsdagens farsbrød. Vi serverer dem med stegt rissalat og tomatsauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær det kolde farsbrød i 2 cm tykke skiver. Bland rasp, salt og peber i en flad tallerken. Pisk et æg sammen i en dyb tallerken. Vend stykkerne i ægget, dernæst i raspblandingen og steg dem gyldne i olivenolie.

2. Steg bønner og edamamebønner på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt risene og steg videre. Smag til med salt og peber.

3. Hæld pizzasaucen i en gryde. Hæld lidt vand i sauceglasset, skru låget på og ryst det godt. Hæld vandet i gryden, så får du brugt al saucen. Smag til med salt, peber og evt. andre krydderier, hvis du har dem på lager - f.eks. oregano, timian eller paprika. Lad saucen simre imens du ordner resten.

4. Server de panderede farsbrøds-snuggets med stegt rissalat og tomatsauce. Har du tzatziki, feta og oliven tilovers fra i går, så sæt også det på bordet. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære stykker af farsbrødet og panere dem i æg og rasp.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre