Panerede rødspætter med ovnkartofler, salat og hjemmerørt remo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1200 gramkartofler
  • 480 grampaneret fiskefilet
  • 150 gramfrosne bønner
  • 300 gramfrosne ærter
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 1 stkcitron
  • 150 gramagurkesalat
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.25 spskkarry
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nemme fiskefileter med ovnkartofler og hjemmerørt remoulade, som vi serverer med en bønne- og ærtesalat med rødløg og feta. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med en god sjat olivenolie. Drys med krydderi efter eget valg og bag dem gyldne i ca. 25-30 minutter i ovnen.

3. Steg fiskefileterne i olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof.

4. Giv bønner og ærter et hurtigt opkog i en gryde i ca. fem minutter. Skyl dem herefter i koldt vand. Skræl og skær rødløget i tynde skiver. Bland bønner og ærter sammen med rødløg, salatost, marinaden fra salatosten og smag til med citron, salt og peber.

5. Bland en hurtig remoulade ved at hakke syltede agurker fint. Bland dem med mayo og karry og smag til med salt og peber.

6. Server de sprøde fiskefileter med ovnkartofler, hjemmerørt remo og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære syltede agurker i små stykker og røre remouladen sammen. Mere smag: Tilsæt æbler i tern i salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre