Paneret kylling med sprøde kartofler og rodfrugt-fritter. Hertil broccolisalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 400 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn ret til weekenden! Kylling paneret i All-Bran og serveret med sprøde kartofler, rodfrugtfritter og færdigsnittet broccolisalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i tynde stave eller både. Læg kartoflerne og rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber.

3. Kom All-bran i en pose og knus dem i mindre stykker. Bland All-bran med salt og peber i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.

4. Flæk kyllingefileterne på langs og vend dem først i æg og derefter i All-bran, så det er godt fordelt på alle sider.

5. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg kyllingefileterne til de er gyldne og gennemstegte.

6. Imens kyllingefileterne steger: Vend broccolisalaten med den tilhørende dressing og smag til med olivenolie, salt og peber.

7. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og server dem sammen med sprøde kartofler, rodfrugtfritter og broccolisalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kyllingestykkerne i æg og All-bran. Ekstra smag: Server med familiens yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre