Paneret selleribøf med pasta-quinoasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150  gramquinoa
  • 300  gramfuldkornspasta
  • 1 stkknoldselleri
  • 100 gramrasp
  • 1 stkæg
  • 50 gramtørrede abrikoser*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 pottepersille
  • 75 gramfeta i tern
  • 3 dlskyr eller creme fraiche
  • 1 pottepurløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Selleribøffer lyder måske ikke som en sand familiefavorit, men de smager simpelthen så godt, og mange børn er vilde med dem! Her serveres de med en nem pasta- og quinoasalat med abrikoser, grønt og friske krydderurter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog quinoa og pasta efter anvisningen på pakken og køl det af. Du kan evt. overhælde begge dele med vand i en si.

2. Skræl knoldselleriet og skær det i 1 cm tykke skiver, som du halverer. Kom rasp, salt og peber i en flad tallerken. Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk ægget sammen. Vend selleristykkerne i ægget og herefter i raspblandingen og steg dem i olivenolie, til de er gyldne.

3. Imens selleribøfferne steger, skærer du abrikoserne i mindre stykker. Rens og skyl peberfrugten og skær den i tern. Hak persillen fint. Bland det hele sammen med quinoa og pasta, lidt olivenolie og salt og peber. Drys med smuldret feta på toppen.

4. Bland skyr eller creme fraiche sammen med en god håndfuld skyllet og hakket purløg i en skål og smag til med salt og peber.

5. Servér selleribøfferne med pastasalaten og dressing som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tip

Hvis du kan finde pankorasp i det lokale supermarked, så nap det - det giver en lidt sprødere overflade. Men du kan sagtens bruge almindeligt rasp!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre