Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
40 min
Ventetid
0 min
En lækker fiskeret med paneret torskefilet, som vi serverer med ovnbagte rodfrugter og persillesovs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 600 gramblandede rodfrugter
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 spskmajsstivelse
- 2 dlvand
- 1 stkæg
- 50 gramrasp
- 225 gramtorskefilet
- 1 pottepersille
- olivenolie
- bagepapir
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Vend dem herefter i lidt olivenolie, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 minutter.3
Hæld Cremefine i en lille gryde og bring det i kog. Rør majsstivelse og vand sammen og hæld det i gryden under omrøring. Skru ned for varmen når sovsen har den tykkelse du ønsker.4
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det. Hæld raspen på en flad tallerken og vend det med salt og peber. Skær torsken i mindre stykker og vend dem først i æggemassen og herefter i raspen.5
Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg fiskestykkerne, til de har en gylden overflade på begge sider.6
Skyl persillen og hak den fint. Vend den i sovsen og smag til med salt og peber.7
Server de panerede torskefileter med de ovnbagte rodfrugter og persillesovsen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende fiskestykkerne i æg og rasp.
Ekstra smag: Top fisken med citronsaft.