Paprikagryde med kylling - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette er opskriften på vores super lækre paprikagryde med kylling, cocktailpølser og hele balladen - på dag to. Og den slags sammenkogte retter smager bare om muligt endnu bedre på andendagen, så glæd dig! Fuldkornsris tager lidt længere tid at koge end hvide ris. Så overvej at koge en stor portion dagen før, som du kan varme op på dag to. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og opvarm resterne fra gårsdagens paprikagryde i en gryde eller i mikroovnen. Rør forsigtigt undervejs, så kyllingen ikke smuldrer for meget.

2. Server paprikagryden med de dampende varme ris og skrællet gulerødder og vasket agurk skåret i skiver til gnavergrønt. Drys med lidt hakket grønt på toppen, hvis du har det på lager.

3. God fornøjelse :o)

Tip

Cocktailpølser smager jo fantastisk, og derfor er der tit rift om dem. Så er gryden (ligesom den altid er hos os) støvsuget for cocktailpølser på dag et, så husk at tilsætte lidt ekstra på dag to :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre