Paprikagryde med kylling - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Dette er opskriften pü vores super lÌkre paprikagryde med kylling, cocktailpølser og hele balladen - pü dag to. Og den slags sammenkogte retter smager bare om muligt endnu bedre pü andendagen, sü glÌd dig! Fuldkornsris tager lidt lÌngere tid at koge end hvide ris. Sü overvej at koge en stor portion dagen før, som du kan varme op pü dag to. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Kog risene efter anvisningen pü pakken og opvarm resterne fra gürsdagens paprikagryde i en gryde eller i mikroovnen. Rør forsigtigt undervejs, sü kyllingen ikke smuldrer for meget.

2. Server paprikagryden med de dampende varme ris og skrÌllet gulerødder og vasket agurk sküret i skiver til gnavergrønt. Drys med lidt hakket grønt pü toppen, hvis du har det pü lager.

3. God fornøjelse :o)

Tip

Cocktailpølser smager jo fantastisk, og derfor er der tit rift om dem. Sü er gryden (ligesom den altid er hos os) støvsuget for cocktailpølser pü dag et, sü husk at tilsÌtte lidt ekstra pü dag to :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre