Parisertoast med skinke og ost. Hertil fyldig salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekikærter
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskkarry
  •  rester fra kogt skinke
  • 650 gramskagensbrød
  • 100 gramost i skiver
  • 50 gramvalnødder
  • 300 gramrødkålshoved
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 90 gramkartoffelchips
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Parisertoast med skinke og ost. Hertil fyldig salat - dag to

I samarbejde med

Kogt skinke er perfekt som fyld i parisertoast med smeltet ost. Vi har brugt resterne fra vores lækre juleskinke og serverer dem med en smagfuld salat med krydrede kikærter, peberfrugt og en håndfuld sprøde kartoffelchips som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsekikærter
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskkarry
  •  rester fra kogt skinke
  • 650 gramskagensbrød
  • 100 gramost i skiver
  • 50 gramvalnødder
  • 300 gramrødkålshoved
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 90 gramkartoffelchips
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Sæt fut i toastjernet og opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Dræn og skyl kikærterne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bland dem med presset hvidløg og karry. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.

3. Skær skinken i tynde skiver. Skær brødet i skiver. Læg ost og skinke imellem to skiver brød.

4. Smør toastjernet med lidt olie på begge sider og steg toastene, til de er gyldne og sprøde på toppen, og osten er smeltet i midten.

5. Hvis ikke du har et toastjern, trykker du blot toastene lidt sammen, inden du lægger dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm dem i ca. 10 min. til de er sprøde på toppen, og osten er smeltet. Husk at vende dem halvvejs.

6. Rist valnødderne på en tør pande til de har taget farve men ikke blevet for mørke. Køl dem af på en tallerken.

7. Skyl rødkålen og peberfrugten og skær begge dele i tynde strimler. Vend med de bagte kikærter, valnødder og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.

8. Server de sprøde toast med salat og kartoffelchips som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære peberfrugten, skylle kikærterne og vende salaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre