Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nem og lækker aftensmad, hvor vi bruger resterne fra gårsdagens kogte hamburgerryg i lækre toast med ost. Vi serverer dem med en hurtig salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra kogt hamburgerryg
- 650 gramgroft sandwichbrød
- 100 gramost i skiver
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkagurk
- 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Sæt fut i toastjernet - eller opvarm ovnen til 225 grader varmluft.2
Skær skinken i tynde skiver. Skær brødet i skiver. Læg ost og skinke på halvdelen af toastskiverne og læg resten af skiverne ovenpå.3
Smør toastjernet med lidt olie på begge sider og steg toastene, til de er gyldne og sprøde på toppen, og osten er smeltet i midten.4
Hvis ikke du har et toastjern, trykker du blot toastene lidt sammen, inden du lægger dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir.5
Varm dem i ca. 10 min. til de er sprøde på toppen, og osten er smeltet. Husk at vende dem halvvejs.6
Vask peberfrugt og agurk. Hvis dine børn ikke er vilde med en blandet salat, så skær halvdelen af grøntsagerne i mundrette stykker til salaten og resten i stave til gnavergrønt. Top salaten med valgfri dressing.7
Server de sprøde toast med salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt og agurk i stave.