Pasta a la pizza - med pepperoni

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 100 gramrevet ost
  • 150 grampepperoni
  • 200 gramgulerødder*
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Okay, det her er altså en ret genial opskrift, så er det sagt! Vi har sådan set bare erstattet pizzabunden med pasta, vendt dem med tomatsauce og topper med ost og pepperoni. Og så har vi serveret retten med gnavergrønt. Mums, det er gode sager! God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Kog pasta halvdelen af den tid, som stå på pakken - de koger nemlig færdige i ovnen.

3. Vask auberginen og fjern top og bund. Skær auberginen i mundrette tern. Hak løg og hvidløg fint og steg dem i lidt olivenolie i en gryde i et par minutter. Tilsæt auberginerne og steg i nogle minutter, til de har taget farve.

4. Tilsæt herefter hakkede tomater og oregano og lad saucen simre. Husk at lægge låg på gryden med saucen, da de hakkede tomater godt kan sprutte en kende arrigt, når de begynder at koge. Smag til med salt og peber.

5. Vend pastaerne i sovsen og læg det i et ildfast fad. Drys med revet ost og læg pepperoni på toppen. Bag det hele i ovnen i ca 10-15 minutter.

6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.

7. Server pastaen eller pizzaen, eller hvad du nu foretrækker at kalde den, med gulerødder. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine være være med til at skære auberginer i tern. De kan også komme fyld på "pizzaen".

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre