Pasta carbonara med kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Pasta carbonara
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 100 gramedamamebønner
  • 125 grambacon i tern
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 350 gramkyllingefilet
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 4 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 75 gramparmesan
  • 1 stklime
  • 1/4 pottepersille- til pynt.
  •  salt
  •  peber
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder*
  • 1/4 stkagurk
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En ægte italiensk klassiker, der med både æg, bacon og parmesan ikke hører til de letteste retter. Men til gengæld smager den helt forrygende, og er et sikkert hit hos både store og små. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Overhæld de frosne edamamebønner med kogende vand i en skål og lad dem stå i fem minutter. Hæld vandet fra. Hvis du bruge edamamebønner med skræl, skal du efterfølgende bælge dem.

3. Skær bacon i bidder og læg dem på en kold pande. Tænd for varmen og tilsæt hakkede løg og hvidløg, når fedtet er begyndt at smelte.

4. Skær kyllingen i tynde skiver. Husk at bruge et seperat skærebræt og en seperat kniv og vaske fingre efterfølgende. Lad kyllingen stege sammen med løgene, til den er næsten gennemstegt. Tilsæt peberfrugt i tern og steg videre, til kyllingen er gennemstegt. Krydr med salt og peber og sluk for varmen.

5. Riv parmesanen og bland den sammen med fløde, æg, salt og peber. Hæld vandet fra spaghettien, og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt edamamebønnerne, æggeblandingen og kyllingeblandingen og bland godt. Smag til med salt, peber og limesaft.

6. Server pastaen med lidt hakket persille på toppen og gnavergrønt skåret i stave. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens erstatte edamamebønnerne med f.eks. ærter.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre