Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker vegetarisk pastaret med cremet sauce af flødeost, squash, champignoner, cherrytomater, spinat og ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 250 gramchampignon
- 0.5 stksquash
- 20 stkcherrytomater
- 150 gramfriskost
- 35 gramspæde spinatblade
- 150 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.2
Skær løget i små tern. Skyl squashen og champignonerne og skær dem i kvarte.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og svits løg, squash og champignoner. Skyl imens cherrytomaterne og skær dem i halve.4
Tilsæt cherrytomaterne og flødeosten og lad det simre til en cremet sauce. Tilsæt spinaten og ærterne og smag til med salt og peber.5
Vend saucen sammen med pastaerne og server retten i små skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle champignonerne og tomaterne.