Pasta i fad med svinekød, bacon, æg og ost. Hertil gulerødder.

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 100 grambacon i skiver
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 4 stkæg
  • 2 tsksalt
  • 1 dlvand
  • 1.25 dlpiskefløde
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 140 gramrevet ost
  • 500 gramgulerødder
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta i fad med svinekød, bacon, æg og ost. Hertil gulerødder.

I samarbejde med

3.9, Meget populær

En super lækker gratineret pastaret med æg, svinekød, bacon og ost på toppen. Vi serverer pastafadet med gulerodsstave som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 100 grambacon i skiver
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 4 stkæg
  • 2 tsksalt
  • 1 dlvand
  • 1.25 dlpiskefløde
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 140 gramrevet ost
  • 500 gramgulerødder
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kog pastaerne, så de stadig har lidt bid.

2. Skær baconen i mindre stykker og steg dem på en tør pande i et par minutter. Tilsæt svinekød i tern og steg videre, så de får lidt stegeskorpe - de skal ikke være gennemstegte.

3. Pisk æg, salt, vand, fløde, oregano og lidt peber sammen.

4. Bland pasta, kød og æggemassen sammen og hæld det i et ovnfast fad. Top med revet ost og gratiner i ovnen i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Server pastafadet med gulerodsstave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande pastaen med æg. De kan også skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre