Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
15 min
Denne ret er nok noget nær verdens nemmeste at lave! Alt skal i samme gryde, og du kan bruge et væld af forskellige grøntsager. Også andre end dem, der står i opskriften. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 stksquash
- 1 stkrød peberfrugt
- 4 stkforårsløg
- 300 gramgulerødder
- 200 gramfuldkornsspaghetti
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1.25 dlmadlavningsfløde 8%
- 2 spskfriskost
- parmesan i flager
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær alle grøntsagerne i fine tern. Put dem i en gryde sammen med spaghettien og fyld op med vand, så det rigeligt dækker. Tilsæt bouillonterningen.2
Tænd for blusset, og når vandet koger, skal retten have ca. 12 minutter - eller til spaghettien er mør.3
Hæld vandet fra i en skål, så der kun lige er en smule tilbage i gryden. Det skal udgøre sovsen. Tilsæt nu fløden og friskosten og rør, til osten er smeltet helt og sovsen er lækker og cremet. Tilsæt evt. lidt mere kogevand, hvis du ikke synes, der er sovs nok. Smag til med salt og peber.4
Anret i dybe tallerkener og drys med friskrevet parmesan på toppen og evt. lidt basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager.5
Velbekomme :o)