Pasta i gryde med grønt

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 4 stkforårsløg
  • 300 gramgulerødder*
  • 200 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1.25 dlmadlavningsfløde 8%
  • 2 spskfriskost
  •  parmesan i flager
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne ret er nok noget nær verdens nemmeste at lave! Alt skal i samme gryde, og du kan bruge et væld af forskellige grøntsager. Også andre end dem, der står i opskriften. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skær alle grøntsagerne i fine tern. Put dem i en gryde sammen med spaghettien og fyld op med vand, så det rigeligt dækker. Tilsæt bouillonterningen.

2. Tænd for blusset, og når vandet koger, skal retten have ca. 12 minutter - eller til spaghettien er mør.

3. Hæld vandet fra i en skål, så der kun lige er en smule tilbage i gryden. Det skal udgøre sovsen. Tilsæt nu fløden og friskosten og rør, til osten er smeltet helt og sovsen er lækker og cremet. Tilsæt evt. lidt mere kogevand, hvis du ikke synes, der er sovs nok. Smag til med salt og peber.

4. Anret i dybe tallerkener og drys med friskrevet parmesan på toppen og evt. lidt basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre