Pasta med champignon, spinat og pestosovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 65 gramgrøn pesto
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 25 grampinjekerner
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastaretter er super gode som vegetarretter, fordi de smager godt og kan varieres i det uendelige. Her har vi lavet en nem pasta med champignon og spinat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne til de er gyldne.

3. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Tilsæt hvidløg og cremefine. Vend pestoen i sovsen og lad den simre i ca. 5 min.

4. Skyl spinaten og vend den op i sovsen. Smag til med salt og peber. Vend sovsen sammen med pastaen inden servering.

5. Rist til slut pinjekerne på en tør pande, til de har taget farve. Husk at ryste dem undervejs, så de ikke bliver sorte.

6. Server pastaretten i skåle toppet med frisk revet parmesan og pinjekerner på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre